duminică, 15 aprilie 2018

Muzica La Saxofon Motivatie Pentru Lectii De Saxofon




Muzica la saxofon este diversa si datorita complexitatii acestui instrument genurile de muzica instrumentala unde este prezent sunt multe.

Prestigiul saxofonului a crescut odata cu aparitia Jazz-ului, deoarece saxofonul este capabil sa ofere o varietate mare de sunete in acest gen de muzica, unde si-a gasit cel mai bine locul, incepand din anul 1914 si culminand cu anul 1920 cand si-a castigat ea mai mare faima, faima pe care continua s-o aiba si astazi...

Muzica ambientala este un alt gen de muzica in care saxofonul creaza o atmosfera de vis pe care nici un instrument nu o poate reda.

Muzica populara si clasica (saxofonul fiind proiecatat initial pentru muzica simfonica ) se bucura si ele de prezenta saxofonului. Saxofonul poate sa-si aduca contributia cu sunetul sau unic la compozitii muzicale pop, rock si la multe alte genuri muzicale unde muzica la saxofon incanta pe oricine o asculta.


V-a trecut vreodata prin minte sa invatati sa cantati la saxofon? Daca raspunsul este DA si nu stii cum sa incepi noi iti oferim solutia!  Va oferim  o documentatie vasta , unde muzica la saxofon  isi are locul ei si te poate motiva daca vrei sa inceti sa canti la saxofon. Aceasta documentatatie este structurata pe 6 dvd uri si alaturi de muzica instrumentala la saxofon mai descoperi:


1. Metode Saxofon + Tehnici de Invatare Accelerata
Nivel incepatori, mediu si avansati 12 lectii/nivel pe care le primiti prin email
2. Cursuri Saxofon video (incepatori, mediu si avansati)
3. Colectia de partituri + melodii ptr. sax sopran alto si tenor
Colectia SAX PLUS 7 volume - aveti structura aici
http://partiturisaxofon.blogspot.ro/
4. Muzica la saxofon instrumentala9 GB - 2 DVD-uri cu peste 8 ore de muzica instrumentală (populară, caffe concert, relaxare ambientală, jazz, clasica, orientala etc) la toate tipurile de saxofon

CLICK AICI si si puteti beneficia de continutul celor 6 DVD uri lectii saxofon cursuri saxofon si muzica la saxofon de toate genurile , cu livrarea prin email. 

DACA DORITI livrarea continutului pe 6 DVD-uri trimise RECOMANDAT prin POSTA la adresa dvs de domiciliu faceti COMANDA ACUM AICI.

Pentru informatii si detalii suplimentare despre muzica la saxofon, lectii si cursuri saxofon 
Trimiteti un mesaj la email: lectiisaxofon@gmail.com